Babyshower 20 invulkaarten | 10 personen | 2×10 stuks | baby voorspellingskaarten | jongen en meisje

(3 klantbeoordelingen)

13,95

Zoek je een leuke babyshower invulkaart? Met deze babyshower invulkaarten heb je een blijvende herinnering van de babyshower. De kaarten worden geleverd met 10 kaarten om voorspellingen te doen, en 10 stuks om je persoonlijke wensen te geven. Later leuk om in een boek te plakken en te overhandigen aan de toekomstige moeder.
Wensenlijst
Wensenlijst

Binnenkort een babyshower? Koop deze leuke babyshower invulkaarten. Een hele leuke activiteit om te doen tijdens de babyshower. Alle aanwezigen schrijven hun voorspellingen en een persoonlijke wens voor de baby op deze hippe invulkaarten. Voor de aanstaande mama erg leuk om te lezen en te bewaren voor later. En natuurlijk om te kijken wie de meeste voorspellingen goed had! Door het A5 formaat kun je op deze kaart perfect je voorspellingen & wensen noteren!

Babyshower invulkaarten

Inbegrepen zijn 20 luxe invulkaarten. De kaarten zijn van A5 formaat, dubbelzijdig bedrukt op mooi 250 grams papier waar je goed op kunt schrijven.

✓ Persoonlijke wensen en voorspellingen van familie en vrienden
✓ 20 luxe kaarten, dubbelzijdig bedrukt op kwalitatief 250 grams papier. 
✓ Een blijvende herinnering voor ouders en kind aan een fantastische Babyshower!
✓ Leuk om later te zien wie de meeste voorspellingen goed had

Babyshower kaarten bestellen

Babyshower invulkaarten voor 10 personen bestel je eenvoudig bij babyshower-kaarten.nl. Bestel eenvoudig voor een groep van 10 personen babyshower kaarten en maak de dag onvergetelijk! Nadat alle kaarten zijn ingevuld, bewaar je ze bij elkaar tot na de geboorte. Later zullen de ouders van de baby zeker een emotioneel en leuk moment beleven tijdens het lezen van de kaarten!

3 beoordelingen voor Babyshower 20 invulkaarten | 10 personen | 2×10 stuks | baby voorspellingskaarten | jongen en meisje

  1. Marloes

    Blij met deze babyshower kaarten. Snel geleverd.

  2. Lenthe (geverifieerde eigenaar)

    Kwaliteitsvolle kaarten voor weinig geld.

  3. Dieuwertje (geverifieerde eigenaar)

    Leuke kaartjes om te gebruiken bij een gender reveal of babyshower. Stevige kwaliteit

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Ziektekosten Vergelijken